Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök Sök

Kompetensmässan

Två gånger per år arrangeras Kompetensmässan, en gång i Leksand och en gång i Rättvik. Mässan är en mötesplats för arbetssökande och arbetsgivare i Leksand och Rättviks kommun.

Kugghjul med en lila platta till vänster i bild

Syftet med mässan är att skapa en kravlös mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare i både Rättvik och Leksand, som förhoppningsvis leder till arbete för flera arbetssökande samt kompetensförsörjning för arbetsgivare.

Kompetensmässan arrangeras av VIA-förvaltningen, Leksand och Rättviks näringslivsavdelningar i samarbete med Arbetsförmedlingen. VIA-förvaltningen är en gemensam nämnd för Rättvik och Leksand som fattar beslut som rör vuxenutbildningen, integration och arbetsmarknad.

Tid och plats

Nästa kompetensmässan är under våren 2024 i Rättvik.

  • Fredag 19 april klockan 11.30-13.00
  • Rättvik Arena, Rättvik
  • Lunchmacka och kaffe till alla anmälda deltagare
  • Teckentolk finns på plats
  • Fri entré

Är du arbetsgivare?

Om du behöver hitta fler medarbetare eller semestervikarier är Kompetensmässan rätt plats. Här kommer det att finnas ett stort antal arbetssökande.

Praktisk information

Du som arbetsgivare får ett eget bord där du tar emot arbetssökande och där du även kan lägga ut material vid behov. Du får även en egen värd som guidar dig och ser till att du får den hjälp du behöver.

Anmälan senast 17 april

I anmälan anger du vilka kompetenser och yrkesgrupper som du är i behov av.

Är du arbetssökande?

För att delta behöver du ha förberett ett digitalt CV och vara beredd att börja arbeta. Du ska vara förberedd på att prata med arbetsgivare och presentera dig.

Anmälan senast 17 april

I anmälan anger du vad du har för kompetens och vad du söker för typ av jobb.

Kontakt för frågor

Sidan uppdaterad: