Dessa boenden säljer liftkort i Granberget och boende i paket!

Vinter tallbacken1

 

Leksand Strand

 

Varmt välkommen med din bokning eller förfrågan: Tel: 0247-138 00 eller på mail, bokning@leksandresort.se

Hemsida: www.leksandsstrand.se

Se Leksand Strand och Granberget på karta.

Langbers

Villa Långbers – Tällberg

Skidåkning i kombination med god mat och dryck i trivsam miljö, är en oslagbar kombination. Villa Långbers ligger på toppen i Tällberg med milsvid utsikt. Vi har fina nyrenoverade rum, stora sällskapsrum och en restaurang med god mat.
995:- per dygn och person i dubbelrum med trerätters middag och frukostbuffé. Barn som bor i samma rum som vuxen får 75% rabatt för barn upp till 7 år och 50% för barn 8 – 15 år. Kostnad för liftkort tillkommer och kan förbeställas i samband med bokningen.

På frukosten kan ni göra er lunchmackor, det bjuder vi på!

Hemsida: www.villalangbers.se/harlig-skidakning

Se Villa Långbers och Granberget på karta.

Siljansnäs Hotell AB

Siljansnäs Hotell ligger högt upp på Björkberget med en fantastisk utsikt över det lilla samhället Siljansnäs. Det är ca 4 km till Granberget, som man även ser från hotellet. Hotellet har en bar och restaurang som är öppen från kl 18:00. Det finns ett sällskapsrum med biljard och pingis som gästerna får nyttja gratis. En utomhusjacuzzi samt ett kurbad inomhus finns att hyra. Hotellet har rum från 500:- per person inkl frukostbuffé och liftkort.

Boka ert boendepaket med liftkort på 0247-233 00

Hemsida: www.siljansnashotell.se

Se Siljansnäs Hotell AB och Granberget på karta.

Moskogen

Hotell & Restaurang Moskogen

Vi erbjuder bekvämt boende i hotellstugor – endast 1,5 km från Leksands centrum. Vi har 2 och 4 bäddshotellstugor med hotellstandard. Alla våra priser är inkl frukostbuffé, sänglinne och slutstädning. Ca, 15 min med bil från Moskogen till Granberget. Moskogen är den självklara mötes-platsen. Vi finns mitt i Dalarna och har fina konferens och boendemöjligheter.

Boka ert boendepaket med liftkort på 0247-146 00 alt. info@moskogen.se

Hemsida: www.moskogen.se

Se Hotell & Restaurang Moskogen och Granberget på karta.

Akerblads

Åkerblads Hotell , TÄLLBERG

Ett fyrstjärnigt hotell som ligger beläget i vackra Tällberg, ca 20minuters bilfärd från Granbergets aktiviteter. På hotellet kan ni njuta av sköna SPA-behandlingar i den alldeles nya spaavdelningen, eller bada i poolavdelningen som ligger i direkt anslutning till bubbelpool, bastu, gym och relax. Välkommen hälsar 19.e-22.a generationen Åkerblad med medarbetare.

Telefon, bokning: 0247-508 00

Hemsida: www.akerblads.se

Se Åkerblads och Granberget på karta.

Advent - kväll

Korstäppans Herrgård

Korstäppans Herrgård i Leksand är en mysig och romantisk herrgård som erbjuder fina hotellrum med en gemytlig känsla av stillhet. Ca 20 minuter med bil från Granberget.
Herrgården byggdes i början av förra seklet och är Leksands äldsta hotell med en lång anrik historia. Idag är därför herrgården ett modernt hotell- konferenshotell med alla bekvämligheter som vår tids krav på komfort kan ställa.

Boka ert boendepaket med liftkort på 0247-12310 alt. bokning@korstappan.se

Hemsida: www.korstappan.se

Se Korstäppan och Granberget på karta.

Dalecarlia_hotell_vinter2

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Quality Spa & Resort är ett klassiskt spa- och familjehotell i Tällberg. Vårt natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna.

Kontakt för bokning: 0247-891 00

Hemsida: www.dalecarlia.se

Se Quality Spa & Resort Dalecarlia och Granberget på karta.

Klockargarden

Klockargården Hotell

Upplev av en härlig vinterweekend, på Klockargården i Dalarna
Njut av härliga rum med bubbelbad och dalaromantik. Unna dig en behandling i Sannas lilla Spa. Upplev vårt fantastiska kök som använder traktens delikatesser och lokala råvaror till underbara upplevelser i vår restaurang.

Kontakt för bokning: 0247-502 60

Hemsida: www.klockargarden.com

Se Klockargården och Granberget på karta.

Snoaresort_2015

STF Hotell & Vandrarhem Snöå Bruk

STF Snöå Bruk erbjuder bra boende i fräscha, rymliga rum knappt en timmes bilfärd från Granberget. Starta dagen med en härlig frukostbuffé och låt oss skämma bort Dig med god mat i vår gemytliga restaurang på kvällen. Vill Du lyxa till det lite extra kan Du boka massage, eller bastu, och koppla av i relaxrummet. Uppgradera Ditt boende till minisvit för extra guldkant på vistelsen.

Varmt välkommen med Din förfrågan eller bokning på telefon: 0281-240 80 alt mail: upplevelse@snoaresort.se

Hemsida: www.snoaresort.se

Se Snöå Bruk och Granberget på karta