Dessa boenden säljer liftkort i Granberget och boende i paket!

Langbers

Villa Långbers – Tällberg

Skidåkning i kombination med god mat och dryck i trivsam miljö, är en oslagbar kombination. Villa Långbers ligger på toppen i Tällberg med milsvid utsikt. Vi har fina nyrenoverade rum, stora sällskapsrum och en restaurang med god mat.
995:- per dygn och person i dubbelrum med trerätters middag och frukostbuffé. Barn som bor i samma rum som vuxen får 75% rabatt för barn upp till 7 år och 50% för barn 8 – 15 år. Kostnad för liftkort tillkommer och kan förbeställas i samband med bokningen.

På frukosten kan ni göra er lunchmackor, det bjuder vi på!

Hemsida: www.villalangbers.se/harlig-skidakning

Se Villa Långbers och Granberget på karta.

Siljansnäs Hotell AB

Siljansnäs Hotell ligger högt upp på Björkberget med en fantastisk utsikt över det lilla samhället Siljansnäs. Det är ca 4 km till Granberget, som man även ser från hotellet. Hotellet har en bar och restaurang som är öppen från kl 18:00. Det finns ett sällskapsrum med biljard och pingis som gästerna får nyttja gratis. En utomhusjacuzzi samt ett kurbad inomhus finns att hyra. Hotellet har rum från 500:- per person inkl frukostbuffé och liftkort.

Boka ert boendepaket med liftkort på 0247-233 00 

Hemsida: www.siljansnashotell.se

Se Siljansnäs Hotell AB  och Granberget på karta.

Moskogen

Hotell & Restaurang Moskogen

Vi erbjuder bekvämt boende i hotellstugor – endast 1,5 km från Leksands centrum. Vi har 2 och 4 bäddshotellstugor med hotellstandard. Alla våra priser är inkl frukostbuffé, sänglinne och slutstädning. Ca, 15 min med bil från Moskogen till Granberget. Moskogen är den självklara mötes-platsen. Vi finns mitt i Dalarna och har fina konferens och boendemöjligheter.

Boka ert boendepaket med liftkort på 0247-146 00 alt. info@moskogen.se

Hemsida: www.moskogen.se

Se Hotell & Restaurang Moskogen  och Granberget på karta.

Akerblads

Åkerblads Hotell , TÄLLBERG

Ett fyrstjärnigt hotell som ligger beläget i vackra Tällberg, ca 20minuters bilfärd från Granbergets aktiviteter. På hotellet kan ni njuta av sköna SPA-behandlingar i den alldeles nya spaavdelningen, eller bada i poolavdelningen som ligger i direkt anslutning till bubbelpool, bastu, gym och relax. Välkommen hälsar 19.e-22.a generationen Åkerblad med medarbetare.

Telefon, bokning: 0247-508 00

Hemsida: www.akerblads.se

Se Åkerblads och Granberget på karta.

Vinter tallbacken1

Leksand Strand Camping & Resort

Stugby och Camping
Mysig stugby och camping vid Siljan, endast 20 minuters körning från Granberget. Vi har över 200 stugor och kan erbjuda allt från ett enkelt boende till nybyggda lägenheter med hög standard. Här är det enkelt att känna sig hemma.

Prisförslag för en familj med 4 personer, boende 3 nätter och 2-dagars liftkort, 3945 kr.
Varmt välkommen med din bokning eller förfrågan: Tel: 0247-138 00

Hemsida: www.leksandsstrand.se

Se Leksand Strand och Granberget på karta.

Advent - kväll

Korstäppans Herrgård

Korstäppans Herrgård i Leksand är en mysig och romantisk herrgård som erbjuder fina hotellrum med en gemytlig känsla av stillhet. Ca 20 minuter med bil från Granberget.
Herrgården byggdes i början av förra seklet och är Leksands äldsta hotell med en lång anrik historia. Idag är därför herrgården ett modernt hotell- konferenshotell med alla bekvämligheter som vår tids krav på komfort kan ställa.

Boka ert boendepaket med liftkort på 0247-12310  alt. bokning@korstappan.se

Hemsida: www.korstappan.se

Se Korstäppan och Granberget på karta.

 

Dalecarlia_hotell_vinter2

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Quality Spa & Resort är ett klassiskt spa- och familjehotell i Tällberg. Vårt natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna.

Kontakt för bokning: 0247-891 00

Hemsida: www.dalecarlia.se

Se Quality Spa & Resort Dalecarlia och Granberget på karta.

 

Klockargarden

Klockargården Hotell

Upplev av en härlig vinterweekend, på Klockargården i Dalarna
Njut av härliga rum med bubbelbad och dalaromantik. Unna dig en behandling i Sannas lilla Spa. Upplev vårt fantastiska kök som använder traktens delikatesser och lokala råvaror till underbara upplevelser i vår restaurang.

Kontakt för bokning: 0247-502 60

Hemsida: www.klockargarden.com

Se Klockargården och Granberget på karta.

Snoaresort_2015

STF Hotell & Vandrarhem Snöå Bruk

STF Snöå Bruk erbjuder bra boende i fräscha, rymliga rum knappt en timmes bilfärd från Granberget. Starta dagen med en härlig frukostbuffé och låt oss skämma bort Dig med god mat i vår gemytliga restaurang på kvällen. Vill Du lyxa till det lite extra kan Du boka massage, eller bastu, och koppla av i relaxrummet. Uppgradera Ditt boende till minisvit för extra guldkant på vistelsen.

Varmt välkommen med Din förfrågan eller bokning på telefon: 0281-240 80 alt mail: upplevelse@snoaresort.se

Hemsida: www.snoaresort.se

Se Snöå Bruk och Granberget på karta